RICOH forhandler siden 1980!
Danmarks mest innovative RICOH forhandler

Om Copytec

Hos Copytec brænder vi for vores kunder og for kopimaskiner!

Ricoh partner

Copytec har været Ricoh-partner siden 1980, og vi kan derfor tilbyde kunder, nye såvel som gamle, vores solide erfaring og store viden om vores produkter.

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at de trygt kan komme til os, uanset hvilket behov de måtte have. Vi står altid klar til at hjælpe, uanset om det er bestilling af ny toner, akut behov for hjælp fra vores teknikere eller hvis kunden overvejer at erhverve sig en ny kopimaskine eller multifunktionsprinter.

Vi bestræber os altid på at være ydmyge overfor vores kunder og overfor de opgaver, som de stiller os.

Rådgivning og vejledning

God rådgivning og vejledning er ét af vores vigtigste redskaber. Vi ønsker, at vores kunder får de bedste produkter, som passer til lige netop deres behov. Derfor har vi implementeret Oyakudachi, som vores virksomhedsfilosofi. Oyakudachi er et japansk udtryk, som frit oversat betyder “at sætte sig i den anden persons sted”​.

Stort udvalg af printere

Copytec sælger og servicerer 3D printere, almindelige printere, scannere, kopimaskiner og andre multifunktionsprintere, samt software og forbrugsmaterialer (toner, papir o.lign.) hertil.

Vi kender alle vores produkter ud og ind, og vi kan derfor altid tilbyde en høj service.

Hvis behovet for teknisk assistance opstår, kan vi stille vores enormt kompetente teknikere til rådighed med meget kort responstid.

Hvad står vi for?

Det er vores mål at være en fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret virksomhed. Vi er altid åbne og ordentlige i vores arbejde. Det viser sig bl.a. ved, at vi altid gør meget ud af at forklare vores tilbud, så vi er sikre på, at vores kunder er klar over, hvad de køber, og hvad det indebærer.

Desuden sælger og servicerer vi 3D printere og 3D scannere til professionelt og industrielt brug.

Det, som adskiller os fra resten af 3D markedet, er, at vi tør tænke utraditionelt og løsningsorienteret og frem for alt, så ønsker vi at møde vores kunder i øjenhøjde.

Hos os kan alle opgaver løses, og hvis din tilgang til den givne opgave er åben og positiv, ligesom vores, så bliver løsningen og samarbejdet langt bedre.

 

Copytec Office Solutions ApS er blevet tildelt “Innovation Award 2017″​, af Ricoh.

Sådan arbejder vi Kompetencer