RICOH forhandler siden 1980!
Danmarks mest innovative RICOH forhandler

Om Copytec

Copytec Office Solutions ApS er en virksomhed der sælger og vedligeholder multifunktionsmaskiner, kopimaskiner, større printløsninger, telefax, almindelige printere og andre relaterede produkter.

Vores branche er kendt for at arbejde med uigennemsigtige tilbud både på service og maskiner, og kunderne føler sig ofte snydt. Det tager vi klart afstand fra, ved at gøre meget ud af at forklare vores tilbud, således at vi er helt sikre på at kunden er helt klar over, hvad han eller hun går ind til.

Vores nyudviklede behovsanalyse sikrer dig det rigtige udstyr; altså ikke noget “oversalg” eller dårligt rentable aftaler, som er meget vanskelige at komme ud af hvis behovet skulle ændre sig.

Endvidere giver Copytec som de eneste på markedet, en 110 % prisgaranti på Ricoh for at sikre at du ikke betaler mere for varen end markedets laveste pris.

Copytec blev grundlagt i 1980 og vi har været igennem en god og sund udvikling lige siden. Det er vores mål at være en fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret virksomhed. Hos os skal du ikke vente flere dage på hjælp!