Betaler du for meget for dine print?

Det har aldrig været billigere at udskrive dokumenter i både sort/hvid og farve.

Udover at priserne på maskinerne, hardwaren, er faldet, kan vi konstatere at sidepriserne eller servicepriserne og dermed driftsomkostningerne er faldet markant. I dag er den laveste sidepris for sort/hvid print nede på under 4 øre, imens et farveprint koster fra ca. 19 øre. Disse priser dækker forbrugsstoffer, reservedele, arbejdsløn og kørsel.

Vores nye modelserie Ricoh IM C2000 – Ricoh IM C6000 er eksponenter for den nyeste generation af multifunktionsprintere eller kontorprintere. De udmærker sig ved at være driftssikre og når de endelig kræver service, er det opbygget på en måde hvor den tid det tager at reparere printeren, er minimeret betragteligt.

For vore kunder betyder dette at det ofte kan svare sig at udskifte nyere udstyr, hvor besparelsen på driften alene kan betale merprisen på det nye udstyr. Hertil kommer jo naturligvis fordelen ved nyt og up to date udstyr.

Hvis noget ser for godt ud til at være sandt….

Men – pas dog på – hvis du bliver tilbudt lavere priser for dine print, skal du finde regnemaskinen frem, så er du nemlig måske i fare for at blive taget ved næsen! I dag gør kopimaskinesælgerne (ikke dem alle sammen) sig umage for at sænke din sidepris kunstigt. Ofte er det udelukkende sideprisen kunderne fokuserer på, og ikke vilkårene. Det udnytter sælgeren ofte. Hvis man ikke er vågen bliver den besparelse man tror man får på sine print, til en merpris.

Det ses ofte i forbindelse med leasingaftaler, hvor det faktisk er overordentlig let for en sælger at camouflere priserne så det tilbud du får er markant lavere end det du betaler på din nuværende aftale. Men i virkeligheden sparer du ingen ting, måske endda bliver det dyrere for dig at printe.

Vi er eksperter i leasing og hjælper dig gerne. Også med eksisterende aftaler.

Kontakt os hvis du gerne vil vide mere på 86 11 40 11