Sikkerhedsmeddelelse fra RICOH

Sikkerhedsopdatering til Ricoh Printer Drivers

Vi har modtaget følgende meddelese fra RICOH:

Kære kunde.

Hos Ricoh forstår vi vigtigheden af høj IT-sikkerhed, og vi udvikler og tester løbende vores systemer, så vi altid er på forkant og kan levere de mest robuste og avancerede sikkerhedssystemer til vores kunder verden over. Vi har for nylig identificeret en mulig sårbarhed i udvalgte printer/PC fax drivere.

Som svar på dette har Ricoh i dag frigivet en opdateret printer driver og sikkerhedsopdatering til at bekæmpe den potentielle sårbarhed (CVE-2019-19363), som muligvis kan påvirke udvalgte versioner af printer/PC fax drivere, som anvendes på udvalgte Ricoh multifunktionsmaskiner, printere og duplikatorer.

For at minimere risikoen for en potentiel sikkerhedsbrist anbefaler Ricoh altid, at vores kunder følger “best practise” og sørger for at holde deres sikkerhedsindstillinger opdaterede. Vi har derfor udarbejdet en guide, så du hurtigt og nemt kan opdatere driveren selv – klik her for at se, hvordan du opdaterer din driver.

Klik her for at se hvilke modeller og print drivere, der kan være påvirket af den potentielle sårbarhed. 

Har du yderligere spørgsmål, bedes du henvende dig til epost@copytec.dk

Med venlig hilsen 
Ricoh Danmark A/S og Copytec Office Solutions ApS

Vi anbefaler, at vores kunder opdaterer deres drivere jf. ovenstående – ring gerne til os, hvis du har brug for yderligere information – på telefon 86 11 40 11