Ricoh Smart Integration – den nye cloud-platform til din printer

Ricoh smart integration illustration

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at det meste arbejde nu til dags foregår digitalt. Om det er tilbud, der sendes over email, hjemmesider der skal holdes opdateret, eller bogføring af fakturaer på computerprogrammer, så er vi stærkt afhængige af vores computere og i særdeleshed internettet.

Denne digitalisering af arbejdspladsen er Ricoh meget opmærksom på. De er derfor nu klar med en ny cloud-funktion til deres multifunktionsmaskiner. Det såkaldte Ricoh Smart Integration (forkortet RSI) gør det nemmere end nogensinde at kombinere dit arbejds-workflow med din printer.

Kort sagt forbinder RSI din multifunktionsprinter med den cloud-tjeneste, du og din virksomhed benytter. Dermed skaber den et link mellem din online dokumenttjeneste, f.eks., Google Drive, OneDrive, eller Dropbox og din printer. Dette betyder, at du kan printe dokumenter direkte ud fra cloud-tjenester. Og dette er uden, du nødvendigvis skal være forbundet til virksomhedens og printerens netværk. Desuden kan du scanne dokumenter direkte til din cloud-tjeneste. Det gør, at du og dine kolleger nemt kan få adgang til de samme dokumenter.

RSI er altså super smart! Det gør, at de allerede intelligente og brugbare cloud-tjenester bliver endnu bedre. Særligt når det betyder, at der kan printes og scannes direkte til og fra cloud-tjenesterme. For disse kan tilgås af kolleger, der både er på kontoret, derhjemme og på farten. Især det sidste års tid har det vist sig, at muligheden for nemt og enkelt at kunne arbejde på tværs af distancer er en væsentlig feature.

Hvis det endnu ikke står klart, hvorfor Ricoh Smart Integration vil være en essentiel tilføjelse til jeres printerflåde, så kontakt os i dag og hør mere! Og hvis vi allerede har overtalt dig, så er der så meget desto mere grund til at ringe til os nu på tlf: 86 11 40 11.