Printerløsninger

Hos Copytec har vi et bredt udvalg af printere til kontorer og virksomheder. Vi brænder for at finde den rigtige printerløsning til dig og din virksomhed. En printerløsning dækker over den flåde af printere, der ville passe til din virksomheds konkrete printerbehov. Vores diverse lager af kopimaskiner og multifunktionsmaskiner parret med vores mange års erfaring betyder, at vi er godt rustet til at guide dig til at finde den perfekte printerløsning. 

Når du skal have anskaffet dig en printerflåde til din virksomhed, så er der en række ting, der er værd at overveje inden: 

  • Hvor stor er din virksomhed? 
  • Hvor mange sider printer I om måneden?
  • Skal I have både farve og sort/hvid? 
  • Hvilke papirformater skal I bruge?
Ricoh Ri 1000

Jeres virksomheds størrelse kan være determinerende for hvor mange printere, der ville passe til jeres behov. Er I en lille virksomhed, så er en enkelt printer muligvis nok. Hvorimod, hvis I er en stor virksomhed, der strækker sig over mange kontorer – måske endda flere adresser – så vil den perfekte printerløsning for jer højst sandsynlig involvere en ‘flåde’ af printere, som man kalder det, når man har en række printere installeret. 

Størrelsen på din printer

Når man ved, hvor mange printere, der vil være passende, så skal man derefter overveje, hvor store de pågældende printere skal være. Jo større printeren er, jo flere sider er den bygget til at printe om måneden. Har I derfor et mindre printforbrug, så vil nogle af de mindre IM C-printere fra Ricoh nok være en bedre printerløsning end de allerstørste maskiner på markedet. Vice versa med et stort printbehov. Der kan det godt betale sig at give mere for en større printer, for så er den bygget til forbruget, og bliver ikke lige så hurtigt slidt, hvilket kræver udskiftning. 

Farve eller sort/hvid?

Til slut er der overvejelser om farve og sort/hvid print samt store papirstørrelser. Er du kun ude efter en enkelt printer, vil det i de fleste sammenhænge give mening at købe en multifunktionsprinter, der kan printe i både farve og sort/hvid. Så er I helt dækket ind på funktionalitet. Skal I derimod have en flåde af printere, så kan man overveje, hvor printerne skal stå, og om der nogle steder, hvor en sort/hvid printer er tilstrækkelig, eller om det er en prioritet for hele virksomheden, at de har adgang til en farveprinter. Desuden er det ikke alle printere, der kan håndtere de store formater som A3 og SRA3 – så hvis det er en del af jeres behov at kunne printe i de formater, så skal printerne i jeres printerløsning også dække det ind.

Find vores udvalg her