Copytec bliver 3D Systems forhandler

Aarhus virksomheden Copytec Office Solution ApS, der igennem 35 år har solgt kopimaskiner, printere og andre relaterede produkter, tilføjer nu en ekstra dimension:

”- Vi har igennem de sidste par år ledt efter et produkt der kan sikre os fortsat vækst de næste mange år. Vi har længe været opmærksomme på at markedet for print, kopi og scan er faldende og vi blev nødt til at se os om efter et produkt der passer dels til vores nuværende forretningsmodel for almindelige printerløsninger, men også i høj grad passer til det, der gør at vores kunder vælger os som leverandør i dag, nemlig vores rådgivning og meget høje serviceniveau” fortæller indehaver Bjarne Rasmussen, som har arbejdet i virksomheden siden starten i 1980; de sidste 25 år som indehaver.

Det nye produkt er udstyr til additive manufacturing eller som det nok er mest kendt, 3D printere, fra den amerikanske producent 3D Systems, som er førende inden for 3D print. Copytec kommer til at forhandle hele 3D Systems produktportefølje, men vil dog især fokusere på professionelle printere og production printere til industrien, hvor printere til prototyper og funktionelle emner i materialer som plast, voks og metal, er meget eftertragtede.

”For os er det en strategisk beslutning der ligger på linje med hvad vi ser i udlandet, hvor flere producenter af traditionelle printere vælger at gå samme vej som os. Det ser vi som et særdeles godt tegn! ” fortæller Bjarne Rasmussen.

For 3D Systems er Copytecs valg kærkomment: Vi har ledt efter en seriøs partner som kan forstærke vores salgsindsats i Danmark. Vi har fokus på det danske marked, hvor interessen er meget stor, især for metalprint” fortæller Andrea d’Intino, der er Channel Manager for Skandinavien og Baltikum. ”Og vi forventer os meget af samarbejdet med Copytec; der er ingen tvivl om at Bjarne Rasmussens virksomhed kan løfte opgaven og samtidig være en perfekt eksponent for 3D Systems”

De første printere er allerede ankommet og det er planen at der afholdes forskellige arrangementer hvor interesserede kan komme forbi og få mere at vide om 3D print og additive manufacturing.