Black Friday 2022

Gør et kup til Black Friday og Black Week hos Copytec! Mangler din virksomhed en ny printer, plotter, 3D-printer eller kopimaskine, eller er det ved at være tid til at skifte den gamle ud, så slå til i Black Week, hvor Copytec har fantastiske tilbud. Copytec har et stort udbud af multifunktionsprintere fra Ricoh, plottere fra HP og 3D printere fra Sindoh og vi yder et højt niveau af service og vejledning. Er du i tvivl om, præcis hvilken løsning, der passer bedst til jeres virksomheds behov, så giv os et kald på 86 11 40 11 eller send en mail til epost@copytec.dk – vi står klar til at rådgive, så I får den helt rette printer for jeres virksomhed.

Black Friday tilbud hos Copytec, få en masse gode priser på kopimaskiner, plotter og 3d printere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Vær sikker på at høre om gode tilbud og nye produkter! Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Tilbud på kopimaskiner 

Copytec har et stort udvalg af kopimaskiner og multifunktionsprintere fra Ricoh. I anledningen af Black Friday har vi ekstra gode kopimaskine tilbud, hvor priserne er presset helt i bund! Copytec sælger nye såvel som brugte printere. Vi har en maskine til enhver virksomheds behov, og vi hjælper gerne med at finde det rette match for netop jeres firma. Når I skal erhverve jer en ny printe, kan det være en god idé at overveje, hvor stort jeres printbehov er. Dette betyder f.eks.:

  • Hvor mange sider printer I om måneden?
  • Har I brug for farveprint?
  • Har I brug for at kunne printe A3-ark?

Slå til på Black Friday, og få et ekstra godt tilbud på kopimaskiner og multifunktionsprintere

Tilbud på Ricoh printere til Black Friday

Ricoh producerer multifunktionsprintere i verdensklasse og Copytec har været stolte samarbejdspartnere med dem i mere end 40 år. I forbindelse med Black Friday er der ekstra gode priser på printere fra Ricoh. Dette er derfor en gylden mulighed for at anskaffe en ny printer til at dække jeres virksomheds behov for scanning, print og kopiering. Det kan også være, det er tid til en udskiftning af gamle, slidte printere og hvilken bedre tid at gøre det end til Black Friday? Copytec tilbyder konkret vejledning til valg af den rette maskine fra Ricoh, så giv os et kald, og få et tilbud i særklasse!

Tilbud på plotter til Black Friday

Copytec har et stort udvalg af plottere – både DesignJet-plottere fra HP og Ricoh-plottere. Til Black Friday har vi endnu skarpere priser på plottere, så har du brug for at printe store papirformater i din arkitekt-, ingeniør, grafiker- eller-noget-helt-fjerde-virksomhed, så er det nu, du skal slå til og få plottere til lave priser. Når du vælger plotter, er der nogle ting, der er gode at overveje først:

  • Størrelsen på print, har du f.eks. behov for at kunne printe i A1 format?
  • Papirtype – skal du kunne printe på f.eks. mat, satin eller selvklæbende plotterpapir?
  • Skal plotteren have bestemte indbyggede funktioner? Skal den f.eks. kunne skære papiret selv?

Når du har taget stilling til disse ting, så er Copytec klar til at vejlede dig til præcis den plotter, der er den rette for din virksomheds. Kontakt Copytec for et strålende tilbud, så er du snart klar til at bruge din plotter.

Køb en 3D printer til Black Friday og få et godt tilbud

3D print er fremtiden! Copytec er stolte forhandlere af 3D printere fra bl.a. Sindoh, Raplas og HBD, og til Black Friday har vi skruet priserne helt i bund. Du har altså nu muligheden for at komme i gang med 3D print til ekstra billige Black Friday priser. 3D print giver helt nye muligheder for produktion af produkter, og der kan printes i mange forskellige materialer såsom plast, resin, metal og endda fødevarer. Copytec giver kompetent vejledning til valg af den rigtige 3D printer for din virksomhed, så kontakt os endelig og bliv klar til at købe eller lease en 3D printer til Black Friday.

Glæd dig til Black Friday 2022 hos Copytec!